top of page
WhatsApp Image 2019-10-02 at 11.54.15.jp

Wat is Crossfit

"CrossFit® is een functionele fitness- en levensstijl met focus op kracht en mobiliteit, waar gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd."

Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.


Elke les is een nieuwe uitdaging, de oefeningen wisselen elke dag zodat je lichaam constant wordt uitgedaagd en je je nooit zal vervelen.


CrossFit® is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve oefening en gezonde voeding.


CrossFit® kan worden gebruikt om elk doel te bereiken, van verbeterde gezondheid tot gewichtsverlies tot betere prestaties. Je wordt leniger en sterker, wat je ook in je dagdagelijks leven zal merken: tillen, dragen, … alles gaat vlotter.

Crossfit: Over
59993555_457794178297788_541653459445324

Voor wie is CrossFit

"Op fitness staat geen leeftijd"

CrossFit® werkt voor iedereen, mensen die net zijn begonnen en mensen die jarenlang hebben getraind. Het programma is geschikt voor atleten, recreatieve sporters, families. Jong én oud.


De grootste troef qua toegankelijkheid is dat CrossFit® universeel schaalbaar is. Dit maakt CrossFit® het perfecte fitnessprogramma voor iedereen, ongeacht zijn of haar ervaring. We schalen belasting en intensiteit. De behoeften van Olympische atleten en onze grootouders verschillen enkel in mate maar niet in soort.


CrossFit® ook geschikt voor teams, verenigingen en bedrijven! Zij kunnen bij ons terecht voor een teambuilding, sportdag, incentives of groepslessen.

Crossfit: Over
bottom of page